Paikkatiedon perusteet

Paikkatiedot tutuksi

Paikkatiedon perusteet koulutus - käy tämä vaikkapa ennen QGIS pikana kurssia

Paikkatiedot tutuiksi 

Tällä kurssilla tutustutaan paikkatietoaineistoihin, koordinaattijärjestelmiin, erilaisiin formaatteihin ja mistä aineistoja saa omaan käyttöön. 

Myös säännöt aineistojen käsittelyyn sekä perusteet aineistojen visualisointiin ja analysointiin tulevat tutuiksi.

Kurssilla hyödynnetään selainpohjaisia ilmaisia palveluita, jolloin omalle koneelle ei tarvitse asentaa mitään paikkatieto-ohjelmistoa. Kurssi sisältää teoriaa, harjoituksia ja interaktiivisia testejä. Kouluttajan kanssa voi käydä myös keskustelua haastavista asioista matkan varrella.

Kurssi kannattaakin käydä ennen kuin aloittaa paikkatieto-ohjelmistojen käytön opiskelun.

Tämä kurssi, kuten muutkin www.gispolearning.com koulutukset toteutetaan verkkokurssina eli voit opiskella asioita itsenäisesti omaan tahtiin omalla koneellasi.

Arviot koulutuksesta:

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän kurssin.

Mitä koulutusmateriaaleja pakettiin kuuluu?

4 Quizzes
28 Texts
2 Disqus
3.0

Rekisteröidy käyttäjäksi / kirjaudu sisään  ja aloita kurssi

Kirjaudu sisään ja aloita kurssi

Kouluttaja tukee  läpi koulutuksen

Osana koulutusta saat myös tukea kouluttajalta ongelma- ja muissa tilanteissa, jossa kaipaat apua, neuvoja tai ideoita koulutusteeman tiimoilta. Koulutettava voi osallistua osana koulutusta myös keskusteluihin, joiden avulla voi myös kysyä ja oppia yhdessä kanssaopiskelijoiden kanssa.

Sanna Jokela
Sanna Jokela
Paikkatietoasiantuntija

Hei! Olen turkulainen paikkatietoalan ja avoimen datan asiantuntija. Olen työskennellyt kymmenisen vuotta alueellisen tiedonvälityksen parissa ja vuodesta 2016 Gispo Oy:n kouluttajana. Koulutukseltani olen maantieteilijä ja ehkä juuri sen takia olen saanut olla monessa mukana - paikkatiedon opetuksesta vesistönsuojeluun, matkailun kehittämisestä INSPIRE-direktiivin toteutukseen. Kiva kun tulet kurssilleni!

Salla Multimäki
Salla Multimäki
Paikkatietoasiantuntija

Tervetuloa oppimaan kanssani! Ominta alaani on paikkatietojen visualisointi ja analyysit. Olen aiemmin toiminut opettajana Aalto-yliopistossa ja suoritan parhaillaan ammatillisen opettajan pedagogista tutkintoa Haaga-Heliassa.